Hoppa till huvudinnehåll
Spårvägsforums logotyp

Nu öppnar registreringen för Spårvägsforum 2021

Välkommen till vårens Spårvägsforum 2021!

For English info please click the language button in the upper right corner!

Nu börjar det bli dags för årets event inom spårvägssektorn. Eftersom världen fortfarande inte är som vanligt, så kommer arrangemanget att hållas helt online.

Programmet för konferensen är som vanligt brett, för att tilltala både dig som jobbar med daglig spårvägsdrift och dig som jobbar på beslutsfattarnivå och alla däremellan. 

 

Klara programpunkter (fler tillkommer)
– Välkommen till Lunds nya spårväg! - Tillsammans med Vy Buss gör vi studiebesök längs spårvägen och besöker depån. 
– Very Light Rail - Ett utvecklingsprojekt I Coventry, Storbritannien som ska ta fram nya lätta spårfordon och spårinfrastruktur, vilket ska göra spårväg billigare och tillgängligt även för mindre städer. Nicola Small, Senior Programme Manager för projektet deltar. (ENG)
– Fler sätt att finansiera spårvägssatsningar - KFW, tyska investeringsbanken demonstrerar fler sätt att finansiera spårväg, bland annat genom ett case från Tyskland. (ENG)
– Senaste nytt från Stockholm - I Stockholm pågår flera spårvägssatsningar, bland annat Spårväg Syd. Vad är senaste nytt? (SE)
– Internationell utblick kommer vi självklart att bjudas på. Vilken det blir avslöjas senare. (ENG)
– Nätverksmiddag - I goda vänners och kollegors lag äter vi nätverksmiddag tillsammans i studentikosa miljöer.  

 

>> Anmäl dig på denna länk

 

Sista anmälningsdag är den 24:e maj.

Välkommen till Spårvägsforum online den 27-28:e maj!

 

Praktisk information
Konferensen äger rum i 2 dagar. Priset för deltagande under dessa två dagar är 1950 kr. 

Anmälan till konferensen är bindande - men du kan fritt byta deltagare fram till konferensstart. Meddela detta till kansliet.

Observera att Spårvagnsstäderna är en ideell förening och därför tillkommer ej moms på deltagaravgiften.

Arrangemanget är öppet för Spårvagnsstädernas medlemmar, associerade medlemmar samt särskilt inbjudna gäster. Är du student kan vi erbjuda några kostnadsfria platser online.

 

Corona och vi
Nej, det visade sig inte vara möjligt att genomföra ett fysiskt möte under dessa dagar. Vi kommer därför att köra enbart online, och hoppas kunna återkomma med fysiska möten i november på en specialutgåva av Spårvägsforum.


Dina personuppgifter
Vi hanterar dina personuppgifter på så ansvarsfullt sätt som vi kan. Vi sparar de uppgifter vi behöver för fakturering och vår årliga verksamhetsredovisning. Övriga uppgifter raderas efter konferens slut.