Hoppa till huvudinnehåll
Bild från Hovedstadens Letbane.

Välkommen till vårt första webbinarium

Den 9 december klockan 16-17.30 är det äntligen blivit dags för föreningens första webbinarium, vilket vi samarrangerar tillsammans med vår danska systerorganisationer Letbaner.dk. 

Bygget av Hovedstadens Letbane är nu i full gång. Hur långt har man kommit och hur fortskrider projektet?

I detta webbinarium kommer projektchef Lars Forsting og teamleder Christian Bjerregaard fra Hovedstadens Letbane berätta om projektet som är igång. Arbetet med Hovedstadens Letbane, också känd som Letbanen längs Ring 3 syns nu längs stora delar av linjen från Ishøj till Lundtofte. Lars och Christian ger en aktuell status på projektet och kommer dessutom prata om linjeföringen, vem som bygger spårvägen, hur man bygger en spårväg och ge en överblick av det informationsarbete som projektet har för att hålla grannar, trafikanter och andra intresserade uppdaterade om byggets framfart. 

Efter seminariet finns det möjlighet att ställa frågor i chatten. 

Anmälan sker till Niels Wellendorf från Letbaner.dk via mail på nw@letbaner.dk. Observera att seminariet är på danska och anslutning till mötet sker via Microsoft teams. Länk skickas ut dagen innan, vilket även är sista anmälningsdag. Arrangemanget är gratis och öppet för alla.  

Välkommen!